Curs Ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie

Cursul de Ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie se organizeaza in oricare din judetele unde se formeaza o grupa de minim 10 persoane.

Participantii la programul de formare profesionala trebuie sa fie absolventi de invatamant obligatoriu.

Descriere
Ospatarii servesc produse alimentare si bauturi in locuri comerciale de luat masa si baut, cluburi, institutii si cantine, la bordul navelor si in trenurile de calatori.

Competente
Dupa finalizarea cursului, absolventii promovati primesc Certificate de Absolvire, eliberate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, reglementate de lege ca acte de studii cu recunoastere nationala si europeana si vor fi insotite de suplimente descriptive ce cuprind urmatoarele competente profesionale dobandite:

1. Etica si comunicare profesionala;
2. Aplicarea conceptelor de baza ale contabilitatii;
3. Utilizarea metodelor, procedeelor si principiilor contabilitatii;
4. Asigurarea calitatii in turism si alimentatie;
5. Organizarea activitatii in unitatile de primire turistica;
6. Realizarea proceselor de baza in alimentatie;
7. Pregatirea sortimentului de preparate si bauturi;
8. Utilizarea sistemelor de servire in restauratie;
9. Servirea in restauratie;
10. Organizarea meselor speciale.

Durata
6 saptamani

Pret
PRET: 700 LEI
REDUCERE 100 LEI PENTRU PLATA INTEGRALA LA INSCRIERE