Curs Operator calculator electronic si retele

Cursul Operator calculator electronic si retele se organizeaza in oricare din judetele unde se formeaza o grupa de minim 10 persoane.

La solicitarea participantilor, cursul se poate organiza online.

Participantii la programul de formare profesionala trebuie sa fie absolventi de 10 clase.

Descriere
Operatorul calculator electronic si retele isi desfasoara activitatea intr-un mediu in continua evolutie; aceasta ocupatie este ceruta pe piata muncii. Operatorul calculator electronic si retele asigura buna functionare a calculatoarelor, a echipamentelor periferice precum si a echipamentelor de conectare/interconectare in retea, supravegheaza functionarea calculatoarelor, a echipamentelor periferice si a celor de conectare/interconectare in retea; instaleaza si configureaza sisteme de operare si aplicatii, folosind proceduri standardizate; urmareste folosirea corecta a aplicatiilor de catre utilizatori; pune la dispozitia utilizatorilor resursele sistemului si/sau pe cele ale retelei in limita privilegiilor acestora, etc.

Competente
Dupa finalizarea cursului, absolventii promovati primesc Certificate de Absolvire, eliberate de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale, reglementate de lege ca acte de studii cu recunoastere nationala si europeana si vor fi insotite de suplimente descriptive ce cuprind urmatoarele competente profesionale dobandite:

1. Aplicarea prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca si in domeniul situatiilor de urgenta;
2. Aplicarea normelor de protectie a mediului;
3. Aplicarea procedurilor de calitate;
4. Asigurarea functionarii calculatorului, retelei de calculatoare;
5. Asigurarea securitatii datelor si echipamentelor;
6. Asistarea utilizatorilor;
7. Intretinerea calculatorului si a echipamentelor;
8. Instalarea/configurarea calculatorului/retelei de calculatoare;
9. Asigurarea necesarului de componente si materiale consumabile.

Durata
2 luni

Pret
PRET: 650 LEI
REDUCERE 100 LEI PENTRU PLATA INTEGRALA LA INSCRIERE