CURS MANAGER IN SERVICII SOCIALE

Cursul de specializare Manager in servicii sociale se organizeaza in oricare din judetele unde se formeaza o grupa de minim 15 persoane.

La solicitarea participantilor, cursul se poate organiza online.

Participantii la programul de formare profesionala trebuie sa fie absolventi de invatamant superior cu diploma de licenta.

Descriere

Managerul in servicii sociale isi desfasoara activitatea in serviciile sociale publice sau private acreditate, care respecta categoriile de servicii descrise de cadrul legal (de zi, tip respiro, rezidentiale, adaposturi, etc.) In furnizarea serviciilor sociale, managerul in servicii sociale are responsabilitati manageriale, administrative si tehnice, lucrul care necesita abilitati si cunostinte specifice in domeniile amintite anterior.

Competente
Dupa finalizarea cursului, absolventii primesc Certificate de Absolvire insosite de suplimente descriptive ce cuprind competentele profesionale dobandite, eliberate de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale, reglementate de lege ca acte de studii cu recunoastere nationala si europeana:

  1. Asigurarea managementului organizational al serviciului social
  2. Asigurarea managementului finanicar al serviciului social
  3. Asigurarea managementului resurselor umane din cadrul serviciului social
  4. Coordonarea managementului informatiei la nivelul serviciului social
  5. Asigurarea calitatii in servicii sociale
  6. Aplicarea standardelor profesionale si a eticii profesionale in managementul de servicii sociale
  7. Coordonarea si asigurarea dezvoltarii tipurilor de activitati adecvate specificitatii beneficiarului de servicii sociale
  8. Coordonarea si aplicarea tehnicilor de interventie, metodelor si tehnicilor de evaluare si monitorizare in serviciile sociale
  9. Asigurarea implementarii politicilor publice si a strategiilor de dezvoltare in domeniul social.
Durata
10 saptamani

Pret
PRET: 1100 LEI
REDUCERE 100 LEI PENTRU PLATA INTEGRALA LA INSCRIERE